Τι θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα

Κατηγορία/ες ▶
Socialize!

Τι θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα

Όχι, δεν θα επιχειρήσω να απαντήσω στο αιώνιο ερώτημα “τι θέλουν οι γυναίκες” . Φήμες λένε ότι όποιος ακολούθησε αυτό το μονοπάτι δεν επέστρεψε ποτέ. Στο ερώτημα όμως “ Τι θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα ” μπορούμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις. Δεν θα αναλύσουμε τα στοιχεία  του χαρακτήρα που πρέπει να έχει ένας άνδρας με βάση τα κριτήρια μιας γυναίκας.

Εκτός του ότι οι απαντήσεις θα ήταν σχετικά προφανείς, ο κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα από το φύλο του έλκεται από διαφορετικές και μοναδικές προσωπικότητες. Υπάρχουν όμως τρείς βασικές αρχές που αν ακολουθεί ένας άνδρας  τον καθιστούν θελκτικό στο αντίθετο φύλο. Προφανώς μετά το άρθρο είστε ευπρόσδεκτοι να συμβάλετε με τη γνώμη και την εμπειρία σας!

Οι γυναίκες είναι περίπλοκα όντα. Τι θέλει μια γυναίκα; Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις τι σκέφτονται, τι θέλουν, τι εκτιμούν, τι θαυμάζουν…

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, παρατηρούμε ότι σε μεγάλο βαθμό οι γυναίκες έλκονται από την οικονομική επιφάνεια και την εξωτερική εμφάνιση ενός άνδρα (όπως και οι άνδρες έλκονται πρώτα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας), χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως μακροπρόθεσμα σέβονται αυτόν που έχει το ένα, το άλλο ή και τα δύο.

Τι θέλει μια γυναίκα λοιπόν από  έναν άνδρα; Τι είναι αυτό που την κάνει να σέβεται έναν άνδρα ανεξάρτητα από το οικονομικό του υπόβαθρο και την εμφάνιση του; Οι τρείς βασικές αρχές που ακολουθούν δεν είναι θεωρητικές αλλά έχουν πρακτική αξία.

Α. Βρες το σκοπό της ζωής σου

Ανακάλυψε τον σκοπό της ζωής σου αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Αν σου ακούγεται κάπως βαρύγδουπο, βρες ένα κίνητρο στη ζωή σου, κάτι δηλαδή που δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου, όχι μόνο στο παρόν αλλά και μακροπρόθεσμα. Δεν είναι βέβαια αυτό που άμεσα ζητάει μια γυναίκα από εσένα αλλά είναι η Νο1 αξία που την ελκύει και της εμπνέει σεβασμό.

Οι γυναίκες είναι κατά βάση πιο συναισθηματικές από τους άνδρες. Δεν σκέφτονται πάντα με γνώμονα τη λογική όταν επιλέγουν τι είναι το καλύτερο γι’ αυτές. Όταν επιλέγουν έναν σύντροφο επικεντρώνονται περισσότερο στο πως τις κάνει να νιώθουν.

Πέρα λοιπόν από την προσέγγιση και τον αρχικό εντυπωσιασμό κι ενθουσιασμό, αυτό που πραγματικά τις γοητεύει είναι η δέσμευση σου προς έναν σκοπό, ένα όραμα που καθοδηγεί τη ζωή σου.

Δες επίσης: Πώς να την κάνεις να σε θέλει – 3 ψυχολογικά τρικς

Όταν ξέρεις που βαδίζεις και τι θες να καταφέρεις αναβλύζεις αυτοπεποίθηση η οποία είναι ίσως το πρωτεύον κριτήριο μιας γυναίκας στην επιλογή του συντρόφου της. Όταν πιστεύεις βαθιά σε κάτι, προσπαθείς διαρκώς, ρισκάρεις και συνεχίζεις, δεν γοητεύεις απλά μια γυναίκα αλλά κερδίζεις τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων και κυρίως του εαυτού σου.

Όλοι θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας εμπνέουν , κι ακόμη περισσότερο το θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα που θα επιλέξει. Δεν χρειάζεται να σώσεις τον κόσμο – ακόμα καλύτερα αν το κάνεις βέβαια – αλλά να κάνεις κάτι που πραγματικά έχει αξία για εσένα. Η επιμονή και η αισιοδοξία που αποπνέεις είναι εξαιρετικά γοητευτικές αρετές για κάθε γυναίκα.

Β. Βάλε αυτόν τον σκοπό σε προτεραιότητα

Πολλοί θα διαφωνήσουν σε αυτό το σημείο αλλά ο σκοπός αυτός πρέπει να είναι η προτεραιότητα σου και όχι η σχέση σου. Κάθε γυναίκα θέλει να είναι η προτεραιότητα του άνδρα της και η σχέση τους το μόνο που μετράει. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Στην πραγματικότητα περισσότερο θέλει έναν άνδρα που πρωτίστως να αγωνίζεται για αυτό που τέλος πάντων επιθυμεί, και στη συνέχεια να βρίσκει τον χρόνο για ‘κείνη.

Οι γυναίκες αργά ή γρήγορα αδιαφορούν για έναν άνδρα που τις χρειάζεται διαρκώς – που κρέμεται από πάνω τους. Δείξε σε μια γυναίκα πόσο την χρειάζεσαι (προσοχή, όχι πόσο σου αρέσει και πόσο την θέλεις) κι αυτομάτως θα μειωθεί το ενδιαφέρον της για σένα.

Η κινητήρια δύναμη σου, ο σκοπός σου είναι αυτό που διαμορφώνει την προσωπικότητα σου, αυτό που την προσέλκυσε. Αν τον ξεχάσεις τόσο λιγότερο ενδιαφέρων θα γίνεις.

Γ. Μην αλλάζεις την γνώμη σου απλά για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα

Ακούγεται εύκολο αλλά πολλές φορές κάνουμε αυτό το λάθος, είτε με μια γυναίκα που θέλουμε είτε με τη σύντροφο μας. Κάθε μέσος άνδρας σκέφτεται πως αν συμφωνήσει με την άποψη μιας γυναίκας και κάνει αυτό που εκείνη θεωρεί σωστό, θα δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για εκείνη και τη σχέση τους. Οι γυναίκες όμως σκέφτονται διαφορετικά…


Εδώ προτείνω το βιβλίο της Dr Linda Papadopoulos “Τι λένε οι Άντρες, τι ακούν οι γυναίκες”.


Φυσικά εκτιμά το γεγονός ότι συμφώνησες αλλά από ένα σημείο και μετά φαίνεσαι αδύναμος στα μάτια της. Σαν κάποιος που μπορεί να κατευθύνει και να “εκμεταλλευτεί” .

Οι γυναίκες δεν θέλουν αυτόν τον τύπο άνδρα. Φυσικά δεν εννοώ να μην συμφωνείς ποτέ με μια γυναίκα. Ίσα-ίσα πολλές φορές -ίσως τις περισσότερες- έχουν δίκιο σε πολλά πράγματα και πρέπει να τις ακούς.

Άκου λοιπόν, αλλά στο τέλος της ημέρας αποφάσισε με βάση αυτό που πραγματικά θέλεις, ακόμη κι αν συγκρούεται με το τι πιστεύει η γυναίκα που θέλεις ή που έχεις δίπλα σου. Η αυτοπεποίθηση και η σταθερότητα στις απόψεις και τα θέλω σου βέβαια, πρέπει να συνοδεύεται από συνέπεια στα λόγια και υπευθυνότητα στις πράξεις σου.

Προφανώς δεν αναφέρομαι σε ευαίσθητα ζητήματα για τα οποία η συμφωνία αποτελεί προϋπόθεση για την συνέχεια της σχέσης. Αν υπάρχουν τέτοια τότε μιλάμε για συνολική αναθεώρηση της σχέσης.

Οπότε, το τι θέλει μια γυναίκα είναι άσχετο με το αν θα παραμείνει δίπλα σου…. βρες το σκοπό σου, βάλε τον σε προτεραιότητα και μην αλλάζεις την γνώμη σου απλά για να την ευχαριστήσεις. Γράψε ελεύθερα τη γνώμη σου και μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου.


Θέλετε να υποστηρίξετε το amigo.gr στη λειτουργία του;

Μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις αγορές σας χωρίς καμία επιβάρυνση, από τους παρακάτω συνδέσμους:

καθώς και τα marketplaces   MediaMarktGearbest  και  AliExpress.


Socialize!


Οι περισσότεροι βλέπουν επίσης:
Σχετικά με Hitch

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.

Σχολιάστε

Αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο επικοινώνησε μαζί μας!