Μαθήματα Προγραμματισμού & Marketing SKG.EDUCATION

Κατηγορία/ες ▶
Socialize!

Η Ιδέα για το skg.code γεννήθηκε το 2018, όταν ο Χέρμαν ανακάλυψε την ανάγκη των νέων προγραμματιστών να καταλάβουν πώς δουλεύουν οι εταιρείες πληροφορικής πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους αλλά και το πόσο σημαντικά είναι τα soft skills για ένα νέο υποψήφιο.

Το 2021 ήταν μια χρονιά-σταθμός, αφού το πρόγραμμα αναπτύχθηκε και πρόσθεσε και το career coaching κομμάτι του, δίνοντας έτσι στους συμμετέχοντες μία ολοκληρωμένη εμπειρία που χτίζει τις τεχνικές και διαπροσωπικές τους δεξιότητες αλλά και τους ετοιμάζει για την αγορά εργασίας.

Φτάνοντας στο 2022, το skg.code έγινε skg.education και έφερε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και στον κόσμο του μάρκετινγκ. 

Το skg.education προσφέρει μία σειρά σεμιναρίων που αφορούν στον Προγραμματισμό, το Marketing και το Career coaching.

Μαθήματα Προγραμματισμού

Το skg.education προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα μαθημάτων προγραμματισμού προσομοίωσης εργασίας, που βοηθά στην απόκτηση πραγματικής εργασιακής εμπειρίας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν hard skills, soft skills και career skills σε λίγες εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τα κλασσικά μαθήματα προγραμματισμού που μένουν στη θεωρία, στο skg.code διδάσκονται νέες γλώσσες και αποκτώνται νέες δεξιότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γράψουν το δικό τους κώδικα.

Τα συγκεκριμένα μαθήματα προγραμματισμού είναι διάρκειας 6 εβδομάδων, παραδίδονται αποκλειστικά διαδικτυακά, αφορούν παρακολούθηση 14 ωρών/εβδομάδα και κατά την ολοκλήρωσή τους δίδεται πιστοποίηση ACTA “Soft Skills for the Workplace”.

Σεμινάρια Marketing

Στο skg.education υπάρχουν διαθέσιμα σεμινάρια marketing που βοηθούν στην πράξη στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ.

Πέρα από τη θεωρία, διδάσκεται η σωστή προώθηση από το μηδέν ενός νέου project στην αγορά και η στοχοθέτηση, αναλύοντας δεδομένα και χαράζοντας ένα marketing strategy, ικανό να οδηγήσει μια εταιρεία σε μια επιτυχημένη προωθητική καμπάνια.

Τα συγκεκριμένα Σεμινάρια Marketing Strategy Planning είναι διάρκειας 6 εβδομάδων, παραδίδονται αποκλειστικά διαδικτυακά, αφορούν παρακολούθηση 14 ωρών/εβδομάδα και κατά την ολοκλήρωσή τους δίδεται πιστοποίηση ACTA “Soft Skills for the Workplace”.

Υπάρχουν 4 κύκλοι μαθημάτων το χρόνο και δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μεγαλώσουν το expertise τους, δουλεύοντας πάνω σε διαφορετικό project σε κάθε κύκλο.

Σεμινάρια Career Coaching

Τα σεμινάρια career coaching παρέχουν τη δυνατότητα να κάνεις μια εικονική συνέντευξη για δουλειά που μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις τι πήγε τυχόν λάθος, λαμβάνοντας feedback, το οποίο σπάνια παίρνεις μετά από μία πραγματική συνέντευξη. 

Τα σεμινάρια αυτά προετοιμάζουν 100% τους συμμετέχοντες κατάλληλα, ώστε να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους. 

Θα μάθουν πώς να δομούν σωστά το βιογραφικό τους, πώς να απαντούν σωστά σε οποιαδήποτε ερώτηση, λύνοντας όλες τους τις απορίες, μειώνοντας το άγχος και αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους.

Δωρεάν Υλικό 

Εκτός των βασικών υπηρεσιών που αφορούν σε μαθήματα Προγραμματισμού, Marketing και Career Coaching, στο skg.education θα βρείτε Δωρεάν Υλικό, το οποίο περιλαμβάνει e-books, podcast, mini courses, κ.ά., προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς εργασίας σε σχέση με τους εν λόγω τομείς.

Η καριέρα σου ξεκινάει εδώ!


Ο στόχος μας: Να δημιουργούμε επιτυχημένες καριέρες και οργανισμούς μέσω ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών εμπειριών!


Socialize!


Σχετικά με Λυδία Τριγώνη

Σχολιάστε

Αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο επικοινώνησε μαζί μας!