Στηρίξτε το amigo.gr

Μόνο για amigos

Στην παρακάτω λίστα, θα βρείτε links για φιλικά προς το amigo.gr e-shops. Κάνοντας τις online αγορές σας μέσα από τα links μας, συμβάλετε στη λειτουργία του amigo.gr. Φυσικά δεν έχετε καμία απολύτως επιβάρυνση, απλά μας βοηθάτε κάνοντας ταυτόχρονα τις συνήθεις αγορές σας. Προσθέτοντας την κατάληξη  /links  μετά το amigo.gr  (amigo.gr/links) στον browser σας, θα έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα.

Πολυκαταστήματα:

Delivery & E-Food

Online Φαρμακεία – Περιποίηση & φροντίδα

Αθλητικά είδη

Ρούχα – Παπούτσια

  Unisex
Γυναικεία
Ανδρικά
       Παιδικά

Ταξίδια & πακέτα διακοπών

Δες επίσης: Dealito.gr Deals & εκπτώσεις σε κάθε είδος 

 

links agorwn - links αγορών

 

Αν έχετε κάποιο site ή απλά μια σελίδα στο facebook, μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε μια μικρή πηγή εσόδων μέσα από affiliate links. Πρόκειται για συνδέσμους που παροτρύνοντας τους φίλους ή τους αναγνώστες  σας να τους ακολουθήσουν, έχετε ένα μικρό κέρδος από τις αγορές τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε μια εταιρεία affiliate marketing.

 

Τι είναι το affiliate marketing?

Πολύ απλά είναι ένα είδος διαφήμισης στο οποίο στέλνεις υποψήφιους αγοραστές σε μια εταιρεία. Για να βγάλεις χρήματα μέσα από αυτό, απλά πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να πραγματοποιήσει κάποια αγορά. Φυσικά δεν αποκομίζεις εσύ το κέρδος. Αμοίβεσαι όμως με ένα μικρό ποσοστό για την προώθηση που έκανες. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.

Χρειάζεσαι μια εταιρεία που να μπορεί να σε κατευθύνει. H πιο διαδεδομένη και έμπειρη εταιρεία στην Ελλάδα για affiliate marketing είναι η Linkwise.  Απλά κάνε την εγγραφή σου και ξεκίνα.

Αν δεν έχεις κάποιο site ή blog, σκέψου το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι ένα domain κι ένα hosting πακέτο. Μια μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση δηλαδή κι έναν server για να φιλοξενήσει το site σου. Μπορείς να αγοράσεις το πρώτο σου domain και το hosting πακέτο σου από την TopHost.

By Maestro

Αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο επικοινώνησε μαζί μας!