Το καλύτερο antivirus της αγοράς 2021

Κατηγορία/ες ▶ ,
Socialize!

Το καλύτερο antivirus 2021

Ποιο είναι το καλύτερο antivirus; Υπάρχουν πολλές επιλογές για δωρεάν antivirus στο διαδίκτυο. Από τη στιγμή που σερφάρεις  στο Internet, πρέπει πλέον να έχεις εγκαταστήσει κάποιο antivirus στο pc, το laptop ή το κινητό σου. Ειδικά αν κάνεις και online αγορές είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από ενημερωμένο Firewall.

Ένα πρόγραμμα δηλαδή, που μπορεί να ανακόψει επιθέσεις επίδοξων χάκερς που θέλουν να υποκλέψουν τα προσωπικά σου στοιχεία. Εκεί που σταματάει το antivirus ξεκινάει το Firewall. Για απόλυτη προστασία λοιπόν είναι απαραίτητη μια ολοκληρωμένη “σουίτα” διαδικτυακής προστασίας.

καλύτερο antivirus - δωρεάν antivirus 2018

Ένας ιός μπορεί απλά να σε εκνευρίσει για λίγο. Ακόμη χειρότερα μπορεί να καταστρέψει αρχεία, να υποκλέψει passwords, προσωπικά δεδομένα ή την πιστωτική σου κάρτα.

Νομίζω είναι απολύτως λογικό να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα 100% free antivirus. Τουλάχιστον που να μας καλύπτει απόλυτα και για πάντα, χωρίς να επιβαρύνει συνολικά το σύστημα μας. Εκτός βέβαια από το Windows Defender (Win 10), το οποίο δεν παύει να έχει σημαντικά ελαττώματα που θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

Δες εδώ : Τα υπέρ και τα κατά του Windows Defender

Τo καλύτερo antivirus για το 2020

Κέρδισε την διάκριση “Outstanding Security Product”. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του 2021!

Φυσικά τα αποτελέσματα και η βράβευση για το καλύτερο antivirus της χρονιάς, γίνεται από την AV ComparativesEίναι ένας Αυστριακός ανεξάρτητος οργανισμός, που δοκιμάζει και αξιολογεί λογισμικό προστασίας από ιούς. Eκδίδει τακτικά γραφήματα και αναφορές που είναι σε ελεύθερη διάθεση στο κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.

Tο Bitdefender διαθέτει τηλεφωνική και online υποστήριξη στα ελληνικά ενώ αρίστευσε σε όλους τους ελέγχους για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Γιατί το Bitdefender είναι το καλύτερο antivirus;

Η Bitdefender είναι πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας με τους πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως στον χώρο της. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Security για τον υπολογιστή, το Smartphone ή το Tablet σου, υποστηρίζοντας όλα τα λειτουργικά όπως Windows, Mac, Ios και Android.

Εκτός του ότι παρέχει απόλυτη live προστασία, είναι το πιο ελαφρύ antivirus με το πιο απλό και φιλικό περιβάλλον.

Από το 2001 η Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη και κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας. Καλύπτει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των οικιακών καταναλωτών. Έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλότερα επίπεδα.

Κερδίζει κάθε χρόνο την αναγνώριση και τις βραβεύσεις από τους ειδικούς όπως το PC magazine (7 φορές νικητής Editor’s Choice) το AV-Test (Βραβείο: Καλύτερη προστασία και καλύτερη απόδοση!) και το AV-Comparatives (Antivirus of the Year!).

Bitdefender best free antivirus 2018

Παρέχει ασυναγώνιστη online τεχνική υποστήριξη 24/7 στα ελληνικά παρακαλώ. Άμεση ανταπόκριση και ξεκάθαρες απαντήσεις (το λέω εκ πείρας). Επίσης, τα προϊόντα Bitdefender καλύπτονται και από δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη  τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

 • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09:00 με 15:00
 • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 με 21:00

Διαθέτει δικό του safepay browser. Πρόκειται για έναν ειδικό browser που είναι εντελώς απομονωμένος από όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές του υπολογιστή. Διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένο εικονικό πληκτρολόγιο για προστασία από keyloggers. Χάκερς δηλαδή που μπορούν να διαβάσουν τι πληκτρολογούμε.

Bitdefender δωρεάν antivirus full edition για δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών

Το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender, πλήρως εξελληνισμένο, προσφέρει για όλα τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας όπως το Antivirus, το Internet Security και το Total Security 2021, πληροφορίες, online αγορές, προσφορές έως και δοκιμαστικές εκδόσεις περιορισμένης διάρκειας. Διάλεξε το δωρεάν antivirus πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σου δωρεάν για 30 ημέρες.

Ο καταναλωτής αγοράζει online μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον. Το σύστημα παραδίδει άμεσα οποιαδήποτε μέρα και ώρα ηλεκτρονικά την εφαρμογή και τα κλειδιά ενεργοποίησης της συνδρομής. Πληρώνετε με την χρήση πιστωτικής κάρτας/PayPal, όπως επίσης προσφέρει και την επιλογή της αντικαταβολής.

Διάλεξε το πακέτο σου από μόλις 14,99 ανά έτος

Ανάλογα με την προστασία που χρειάζεσαι και των αριθμό των συσκευών σου, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 κορυφαίες επιλογές. Bitdefender: Antivirus Plus, Internet Security, Total Security και Family Pack αν θέλεις να το εγκαταστήσεις σε απεριόριστες συσκευές. Δες τα πακέτα Bitdefender πατώντας εδώ.

Bitdefender mobile Security antivirus android

Αν πάλι σερφάρεις και κάνεις τις αγορές σου αποκλειστικά από κινητή συσκευή android ή iOS τότε τα νέα είναι ακόμη καλύτερα. Η Bitdefender διαθέτει το καλύτερο antivirus για κινητό. Με μόλις 9,99 ευρώ ανά έτος μπορείς να έχεις την απόλυτη προστασία για το κινητό σου. Οι δυνατότητες ξεκινούν από :

 • Υποστήριξη WearON (Αυξήστε την ασφάλεια σας επεκτείνοντας την χρήση του Bitdefender Mobile Security στο έξυπνο ρολόι σας)
 • Κλείδωμα εφαρμογών
 • Προστασία προσωπικών δεδομένων (σας δίνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές στο παρασκήνιο χωρίς να το γνωρίζετε).
 • Προστασία από Malware
 • Ασφαλή περιήγηση
 • Anti-Theft

κι επεκτείνονται σε:

 • Web Security (Το Bitbefender Mobile Security για Android χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Cloud της Bitdefender για να ειδοποιεί τους χρήστες, κατά την περιήγηση, σχετικά με ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, phishing ή δόλιο περιεχόμενο).
 • Σάρωση On-Demand και On-Install (Μια σάρωση on-demand μπορεί να εκτελεστεί οποιαδήποτε στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή είναι νόμιμες και ασφαλείς. Το BitDefender Mobile Security θα επιβεβαιώσει ότι η Android συσκευή σας παραμένει καθαρή, σαρώνοντας αυτόματα οποιαδήποτε εφαρμογή αμέσως μετά την εγκατάσταση της).
 • VPN (Το VPN είναι η ιδανική επιλογή για να διεξάγετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και να παραμείνετε ανώνυμος την ίδια στιγμή. Παραμείνετε κρυμμένοι κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδίκτυο και ξεκλειδώστε περιορισμένο γεωγραφικό περιεχόμενο με τη βοήθεια αυτού του νεώτερου χαρακτηριστικού μας).

Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά πατώντας εδώ. Μπορείτε φυσικά να το δοκιμάσετε για 14 ημέρες δωρεάν.

Διάβασε επίσης: Πότε χρειάζεσαι antivirus για τo android κινητό ή το tablet σου;

Κανένα απολύτως δωρεάν antivirus δεν εγγυάται απόλυτη ασφάλεια

Όλα τα antivirus έχουν κάποιες δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις ή εκδόσεις με μειωμένες δυνατότητες. Και στις δυο περιπτώσεις το κενό ασφαλείας είναι μεγάλο. Οι βάσεις δεδομένων των νέων ιών και ransomware πρέπει να ανανεώνονται σχεδόν άμεσα.

Μπορείς να κρατήσεις την εγκατάσταση ενός free antivirus μετά από δοκιμαστική περίοδο. Το κακό είναι ότι θα πάψει να ενημερώνεται η βάση δεδομένων των ιών. Και το πιο σημαντικό, το antivirus που θα διαλέξουμε δεν πρέπει να επιβαρύνει τη μνήμη του συστήματος μας. Δεν πρέπει δηλαδή να απαιτεί μεγάλους πόρους για να λειτουργεί στο παρασκήνιο.

Συχνές ερωτήσεις – Σύντομες απαντήσεις

Το καλύτερο antivirus

Το καλύτερο antivirus για οποιαδήποτε συσκευή σου είναι αυτό που:
1.Είναι ελαφρύ και δεν εξαντλεί την cpu σου
2.Είναι γρήγορο κατά την εκκίνηση της συσκευής
3.Ενημερώνει live την λίστα των ιών
4.Σε προειδοποιεί πριν επισκεφτείς μολυσμένη ιστοσελίδα
5.Έχει δικό του safepay browser
6.Έχει εύχρηστη και φιλική επιφάνεια εργασίας
7.Προσφέρει παράλληλες λειτουργίες όπως το VPN, προστασία φακέλων και γενικό έλεγχο ευπάθειας.

Security antivirus android

1.Αν δεν κατεβάζεις άγνωστες εφαρμογές στην android συσκευή σου, δεν διατρέχεις πραγματικό κίνδυνο.
2.Επί της ουσίας ένα antivirus επιβαρύνει αρκετά μια android συσκευή.
3.Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι ένα VPN σε περίπτωση που συνδέεσαι σε δημόσια δίκτυα.
4.Ένας καλός λόγος να έχεις antivirus στην android συσκευή σου είναι για να την εντοπίσεις ή να την κλειδώσεις εξ αποστάσεως σε περίπτωση κλοπής.
5.Αν κάνεις έντονη χρήση στο internet μέσω android συσκευής, καλό είναι να έχεις ένα ελαφρύ antivirus για ένα scan που και που.
6.Δες το άρθρο μας για το android antivirus που συνδυάζει όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα.

Εσύ ποιο θεωρείς το καλύτερο antivirus ;


Θέλετε να υποστηρίξετε το amigo.gr στη λειτουργία του;

Μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές αγορές σας χωρίς καμία επιβάρυνση, από τους παρακάτω συνδέσμους:

καθώς και τα marketplaces AliExpress , Gearbest & Geekbuying.

ή πατήστε εδώ : Στηρίξτε το amigo.gr


Socialize!


Οι περισσότεροι βλέπουν επίσης:
Σχετικά με Ηλίας Αποστόλου

Κάθε σκέψη είναι μια απειροελάχιστη εκδοχή του εαυτού μου τώρα. Στην πραγματικότητα είμαι όσα δεν σκέφτηκα και όσα δεν φαντάστηκα ακόμα. Αλλά κι αυτό παίζεται… Πολυτεχνίτης φιλόλογος

Σχολιάστε

Αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο επικοινώνησε μαζί μας!