Πώς να την κάνεις να σε θέλει – 3 ψυχολογικά τρικς

Κατηγορία/ες ▶
Socialize!

Πώς να την κάνεις να σε θέλει

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυθόρμητες. Κανείς δεν θα σου πει ακριβώς πώς να την κάνεις να σε θέλει, γιατί πολύ απλά για οποιονδήποτε άλλον είναι απλά μια άγνωστη. Εσύ ξέρεις καλύτερα τον χαρακτήρα, τις συνήθειες της, τι της αρέσει και τι όχι.

Δεν μπορείς να εκβιάσεις μια ανθρώπινη σχέση, μπορείς όμως να την κάνεις να σε προσέξει. Καλό είναι να μην προσποιηθείς γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Κάνε την να δει τον πραγματικό εαυτό σου εφόσον πιστεύεις ότι ταιριάζετε, με τη βοήθεια τριών απλών ψυχολογικών τρικς.

 

Πότε μας αρέσουν κάποιοι άνθρωποι

Όλοι θέλουμε να είμαστε λίγο πιο αρεστοί στο τέλος της ημέρας. Δεν μας αρέσουν απλώς μερικοί άνθρωποι, μας αρέσουν επειδή συμπεριφέρονται με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο όταν ασχολούνται με εμάς. Ίσως να μην το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά πίσω από αυτό υπάρχει μια ολόκληρη επιστήμη.

Εννοώ, υιοθετώντας μια συγκεκριμένη νοοτροπία ή μιλώντας με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο, μπορείς να κάνεις κάποιον να σε συμπαθήσει και να σε εμπιστευθεί.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει στην πράξη

1.Μίμηση

Μας αρέσει να ασχολούμαστε με ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επειδή μοιάζουν με εμάς. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο πιο άνετα. Όταν ανακαλύπτουμε ότι καταγόμαστε από την ίδια περιοχή για παράδειγμα, ξαφνικά νιώθουμε γνωστοί. Το ίδιο συμβαίνει και όταν “αντιγράφουμε” τη συμπεριφορά του άλλου.

Οι επιστήμονες μελέτησαν τι κάνει κάποιους καλύτερους διαπραγματευτές (όλες οι ανθρώπινες σχέσεις κρύβουν μια διαπραγμάτευση). Αφού εξέτασαν εκατοντάδες περιπτώσεις, συνειδητοποίησαν ότι εκείνοι που “μίλησαν” στα συναισθήματα των συνεργατών τους ήταν 5 φορές πιο επιτυχημένοι. Εάν ο απέναντι τους καθόταν σε κάποια στάση,  έκαναν το ίδιο. Εάν σταύρωνε τα πόδια του, ακολουθούσαν. Υιοθετούσαν συνεχώς την ίδια συμπεριφορά.

πως να την κάνω να με θέλει - pws na thn kaneis na se thelei - πως να την κανεις να σε θελει

Πώς να την κάνεις να σε θέλει; Αντικατοπτρίζοντας τη συμπεριφορά της, γίνε πιο οικείος και κατά συνέπεια πιο συμπαθής.Εκτός από τη μίμηση των τρόπων της, μπορείς επίσης να αντικατοπτρίσεις τον τρόπο που μιλάει. Εάν δεν χρησιμοποιεί βρισιές, μην βρίζεις. Αν συνεχώς χρησιμοποιεί συγκεκριμένες λέξεις, υιοθετήστε αυτή τη γλώσσα κλπ.

Δεν είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην φαίνεται σαν να προσπαθείς να την κοροϊδέψεις. Αυτό λειτουργεί ακόμη και σε συνέντευξη για δουλειά, ραντεβού ή όταν απλά συνομιλείς με έναν φίλο.

Δες επίσης:Τι θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα

 
2.Μοιράσου κάτι προσωπικό

Όταν οι άνθρωποι μοιράζονται κάτι προσωπικό, ξαφνικά γίνονται πιο συμπαθείς. Μπορεί κάποιος που ήταν ξένος πριν από λίγο, να γίνει κάποιος που εμπιστεύονται. Όμως, οι άνθρωποι δεν μοιράζονται απλά τα μυστικά τους ή την ιδιωτική τους ζωή με όλους γύρω, αλλά μόνο σε ένα μικρό κύκλο αξιόπιστων φίλων.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει; Υπάρχει τρόπος να οικοδομήσεις εμπιστοσύνη, όταν συζητάς μαζί της και μοιράζεσαι κάτι προσωπικό για τον εαυτό σου. Θα νιώσει την ανάγκη να μοιραστεί κι εκείνη κάτι προσωπικό.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει - πως να την κάνω να με θέλει - pws na thn kaneis na se thelei - πως να την κανεις να σε θελει

Πόσες φορές συμμετείχες σε μια συνομιλία, όπου μοιράστηκες μια προσωπική εμπειρία και στη συνέχεια το άλλο πρόσωπο ξαφνικά είχα μια παρόμοια εμπειρία κι έπειτα  κατέληξε να διηγείται μια προσωπική ιστορία; Πες της για τον τελευταίο χωρισμό σου και θα την δεις να σου λέει για κάθε χωρισμό που είχε ποτέ.Δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μυστικό. Εφόσον είναι κάτι που σε νοιάζει, θα λειτουργήσει.

3.Δώσε της την ευκαιρία να μιλήσει

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το λάθος να διακόπτουν συνεχώς όποτε έχουν κάτι να μοιραστούν. Θυμήσου, το νόημα δεν είναι τόσο να μιλήσεις αλλά μάλλον να την ενθαρρύνεις να μιλήσει.

pws na thn kaneis na se thelei - πως να την κανεις να σε θελει - Πώς να την κάνεις να σε θέλει

Πώς να την κάνεις να σε θέλει; Όταν αρχίζει να μιλάει, σιγουρέψου ότι της δίνεις το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται. Όσο περισσότερα προσωπικά πράγματα μοιραστεί μαζί σου, τόσο περισσότερο θα σ’ εμπιστευτεί.

Όλοι θέλουν κάποιον να τους ακούσει, οπότε να είσαι καλός ακροατής και θα γίνεις το πλησιέστερο πρόσωπο στους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεσαι πραγματικά.


Θέλετε να υποστηρίξετε το amigo.gr στη λειτουργία του;

Μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις αγορές σας χωρίς καμία επιβάρυνση, από τους παρακάτω συνδέσμους:

καθώς και τα marketplaces   MediaMarktGearbest  και  AliExpress.

ή πατήστε εδώ: Στηρίξτε το amigo.gr


Socialize!


Οι περισσότεροι βλέπουν επίσης:
Σχετικά με Hitch

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.

Σχολιάστε

Αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο επικοινώνησε μαζί μας!