e-band.gr : Ψάχνεις μουσικά σχήματα,μουσικούς, τραγουδιστές;

Κατηγορία/ες ▶
Socialize!

Το κοινωνικό δίκτυο όσων ασχολούνται με τη μουσική – μουσικοί, τραγουδιστές, επιχειρήσεις

Το e-band.gr είναι ο νέος διαδικτυακός τόπος που φέρνει κοντά όλους τους μουσικούς κάθε επιπέδου: ερασιτέχνες ή επαγγελματίες μουσικοί, συγκροτήματα και μουσικά σχήματα, καθώς και τους επαγγελματίες / επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μουσικής.

Σκοπός του e-band.gr είναι να φέρει όλους όσους έχουν σχέση με το χώρο της μουσικής σε ένα μέρος ώστε εύκολα και γρήγορα να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Βρες άμεσα συνεργάτες και γενικότερα συνεργασίες βάση μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων. Και το καλύτερο; Οι υπηρεσίες του e-band.gr είναι δωρεάν!

 

Ζητούνται μουσικοί – τραγουδιστές

Πόσες φορές βρέθηκες σε θέση να ψάχνεις μουσικούς για σεζόν ή για live τελευταίας στιγμής και δεν ήξερες που να κοιτάξεις; Μάλλον κατέληγες σε σκόρπιες αγγελίες αναζητώντας στα τυφλά, χωρίς να έχεις πρόσβαση σε δείγμα δουλειάς, τοποθεσία ή ακόμη και ηλικία του μουσικού ή τραγουδιστή που έψαχνες.

Το e-band.gr ήρθε να αλλάξει το τοπίο στην δικτύωση των μουσικών, εισάγοντας μια ενιαία πλατφόρμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική κοινότητα.

Υπάρχουν, συγκεκριμένα, τρεις κατηγορίες χρηστών:

  • Μουσικός. Για όλους τους μουσικούς, Τραγουδιστές/ίστριες, DeeJays, Συνθέτες, Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες.
  • Συγκρότημα. Για Συγκροτήματα και μουσικά σχήματα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής.
  • Επιχείρηση. Για όλες τις σχετικές επιχειρήσεις π.χ. Studio Ηχογραφήσεων, Καταστήματα μουσικών οργάνων, Ηχολήπτες, Ωδεία, Bar / Live Stages, Ραδιοφωνικούς σταθμούς, Δισκογραφικές εταιρείες κτλ.

Βρες εύκολα και γρήγορα ο,τι ψάχνεις. Απλά μπες στο προφίλ ενός χρήστη και επικοινώνησε απευθείας μέσα από την πλατφόρμα.

 

Πως λειτουργεί το e-band.gr

Δημιούργησε το προσωπικό σου προφίλ εύκολα και απλά με την συνήθη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα e-mail. Από εκεί και πέρα μπορείς:

  • να βλέπεις το ιστορικό της δραστηριότητας σου
  • να ρυθμίσεις τις πληροφορίες του προφίλ σου
  • να ανεβάσεις φωτογραφίες
  • να βλέπεις τα προσωπικά σου μηνύματα
  • και τέλος να έχεις άμεση πρόσβαση στους χρήστες-φίλους με τους οποίους έχεις συνδεθεί.

Στο προφίλ σου έχεις την δυνατότητα να εισάγεις τις εξής πληροφορίες:

Συμβουλή: Βάλε όσα περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες έχεις προκειμένου να διευκολύνεις άλλους χρήστες να βρουν σε ‘σένα αυτό που ακριβώς ψάχνουν. Θα γλιτώσεις και χρόνο στον εαυτό σου από προτάσεις συνεργασίας που ενδεχομένως να είναι άστοχες και άσχετες με τα ενδιαφέροντα και τα θέλω σου.

 

Αναζήτηση μουσικών, συγκροτημάτων, επιχειρήσεων.

1.Στην αρχική σελίδα απλά πάτησε αναζήτηση.

e-band.gr - ζητουνται μουσικοι - συγκροτηματα - μουσικα σχήματα

2.Επίλεξε την κατηγορία συνεργάτη που ψάχνεις.

e-band.gr - ζητουνται μουσικοι - συγκροτηματα - μουσικα σχήματα

3.Τσέκαρε τα χαρακτηριστικά του συνεργάτη που ψάχνεις και πάτα αναζήτηση!

e-band.gr - ζητουνται μουσικοι - συγκροτηματα - μουσικα σχήματα

Τόσο απλά, επικοινώνησε απευθείας μέσω της πλατφόρμας με προσωπικό μήνυμα και κάνε αίτημα φιλίας στους μουσικούς που προτιμάς.

Συμπέρασμα για το e-band.gr

Πρόκειται ίσως για την πιο σωστά δομημένη κι εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα δικτύωσης όλων όσων σχετίζονται με την μουσική. Στο μέλλον θα έχει κι άλλες δυνατότητες που πραγματικά θα την απογειώσουν.

Αν είσαι μουσικός διάδωσε το νέο και με την συμβολή σου βοήθησε κι εσύ να δημιουργηθεί το πιο πλήρες εργαλείο αναζήτησης στην μουσική κοινότητα.

Εκτός από μουσικές ιστορίες μπορούν να γεννηθούν και μεγάλες φιλίες.

 
Social Media links:

Facebook

Twitter

Instagram

e-band.gr


 

Δημοσίευσε τη δουλειά σου

Αν είσαι καλλιτέχνης ή γνωρίζεις κάποιον που διακρίνεται για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του, επικοινώνησε μαζί μας μέσα από τα Social Media ή τη φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας. Εκτός από τιμή θα είναι και χαρά μας να δημοσιεύσουμε τη δουλειά σου. N.D. Artists

Στηρίξτε το amigo.gr


Socialize!


Οι περισσότεροι βλέπουν επίσης:
Σχετικά με Ηλίας Αποστόλου

Κάθε σκέψη είναι μια απειροελάχιστη εκδοχή του εαυτού μου τώρα. Στην πραγματικότητα είμαι όσα δεν σκέφτηκα και όσα δεν φαντάστηκα ακόμα. Αλλά κι αυτό παίζεται… Πολυτεχνίτης φιλόλογος

Σχολιάστε

Αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο επικοινώνησε μαζί μας!